Mobile app - default color
Bras Koeltechniek beschikt over meer dan 50 jaar kennis en ervaring. In deze lange tijd zijn duizenden installaties geplaatst, in allerlei soorten en maten. En altijd naar volle tevredenheid van onze klanten. Daarom krijgt u hieronder een kort overzicht van enkele van die duizenden succesvolle klanten…

Dhr. Yakhlaf:

“Wij hebben 7 bedrijven die voor hun bedrijfsvoering allemaal afhankelijk zijn van koeltechniek. Van onze slachterij tot en met onze bakkerij. Een goed ongestoord functioneren van deze installaties is voor ons dus van het hoogste belang.

Na goed marktonderzoek en gespreken met diverse leveranciers hebben wij gekozen voor Bras Koeltechniek. Een stabiel en klantvriendelijk bedrijf. En we hebben er nog geen moment spijt van gehad.

Recent hebben wij een nieuwe koelcel in bedrijf genomen in onze supermarkt. Dat was best lastig want naast kwaliteit moest het bedrijf open blijven. En liefst niet te duur. Binnen een week was alles klaar, de centrale koelinstalatie op het dak geplaatst, de koelcel in gebruik genomen en onzeklanten hebben er nauwelijks last van gehad.

Kijk, dat is wat mij betreft nou een prima leverancier…”

D & U restaurants:
“Het plaatsen van een centrale koelinstallatie is vakwerk. Niet alleen vanwege de vereiste wetgeving maar ook voor de veiligheid. Grotere installaties werken met gassen onder hoge druk. Er zijn niet veel bedrijven die hiermee kunnen omgaan en juist gecertificeerd zijn.

Daarnaast vinden wij service en een goed persoonlijk contact minstens zo belangrijk. Ik wil namelijk altijd kunnen terugvallen op mijn leverancier. En dat heb ik bij Bras Koeltechniek gevonden.

Persoonlijk, betrokken, vakkundig en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ouderwets en degelijk vakwerk dus…”

Bakkerij De Waal
Bijenkorf Centrale Bakkerij
Cafe Hoopman/Reinders
Leidseplein beheer BV
Cooldown
Bagels & Beans
C & A Hoofdkantoor
FIB Industries
Orbit Amsterdam / Bloomendaal
Bloomingdale
Bliss Scheveningen

En nog vele anderen!